Besøg fra JKSFOTO

Tirsdag d. 12 januar havde MadeByMadsen.dk fint besøg fra JKSFOTO

Da vi som virksohed har brug for at udvide, så er der brug for nye billeder, og til dette, tog jeg kontakt til JKSFOTO v/Jesper Schwaner.

Vi må sige at han levede op til opgaven, da han både kom som aftalt, og hurtig tilpassede sig til de omgivelser der var til rådighed.

Efter blot få timer havde vi over 500 billeder i kassen, af fantastisk kvalitet.

 

Vi vil herfra gerne anbefale JKSFOTO v/Jesper Schwaner, til andre.

Facebook - Webside

 

 

"Lånt fra https://jksfoto.dk/om-os/"

HVAD ER JKSFOTO?

 

Bliv klogere på hvordan det hele startet og hvad der driver os!

Jksfoto.dk er en fotografisk virksomhed placeret på midtfyn (Ringe) hvor jeg har kontor og min private bolig. Jeg stiftet i sin tid jksfoto på baggrund af den store kærlighed jeg har til fotografering og videofotografering. Det ligger også i min familie at jeg skulle arbejde med fotografering da begge min forældre var professionelle fotografer. Ligeledes arbejder min egen bror også med videofotografering (KATO, sejlsport, racersport m.m) Så det er bare noget vi har gjort i familien og forkommer os naturligt. Fotografering har altid sagt mig noget og jeg synes at det et super spænden fag. Jeg købte i 2018 mit første professionelle kamera (Sony A7M3) og lige siden er det gået stærkt. I dag har vi mange forskelige objektiver, lys, gimblar, droner, monitors og meget mere. Dette betyder at vi kan klare stort set hvert eneste opgave der måtte blive stillet os.

Udstyr gør nødvendigvis ikke det bliver godt, et kreativt sind og et godt samarbejde mellem dig og mig, er alfaomega for alt sider lige i kassen første gang! Derfor vil du altid møde mig med et smil på læben og klar til at gå i “krig” 

Skal jeg stå for din opgave? Så kontakt mig i dag! 
– Glæder mig til at høre fra dig!